Ik kan me niet aanmelden bij Viaplay

Opmerking! Buiten de EU kun je je niet aanmelden bij Viaplay. Lees hier meer.

Het e-mailadres of wachtwoord is onjuist

Je kunt je wachtwoord hier opnieuw instellen. Vul het e-mailadres in waarmee je je Viaplay-account hebt geregistreerd en volg de instructies in de e-mail die je ontvangt. Als je de e-mail niet kunt vinden, kijk dan even in je spammap.

Als je niet meer weet met welk e-mailadres je je hebt aangemeld, volg dan de instructies hier.

Ik kan me niet aanmelden met de code op mijn televisiescherm

Smart-tv

Als je je niet kunt aanmelden met de code, kun je je handmatig aanmelden door met de afstandsbediening je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Sluit de Viaplay-app helemaal en open hem opnieuw. Nadat je de app opnieuw hebt gestart, voer je –  in plaats van je aan te melden met de code – je e-mailadres en wachtwoord in.

Apple TV

Schakel je Apple TV uit en haal de stekker 30 seconden lang uit het stopcontact. Schakel het apparaat weer in en probeer je opnieuw aan te melden. Je kunt ook naar viaplay.com/activate op een ander apparaat gaan of een andere webbrowser gebruiken.

Als het probleem zich blijft voordoen, controleer dan of je Apple TV en de Viaplay-app zijn bijgewerkt.