Terms and Conditions update

Viaplay werkt de Algemene Voorwaarden voor de dienst in Nederland bij. Samenvattend zijn deze updates:

• In verband met de opname van F1® TV Pro met Viaplay-abonnementen in 2024 hebben we informatie toegevoegd over hoe Viaplay van tijd tot tijd diensten van derden kan aanbieden gebundeld met je Viaplay-abonnement
  • We voeren een wijziging door die van invloed is op de manier waarop je live sport kunt bekijken op je Viaplay-account.
  • We hebben verduidelijkt in welke situaties we wijzigingen kunnen aanbrengen in de Algemene Voorwaarden en de Viaplay Dienst.
  • We hebben verduidelijkt dat geschillen tussen jou en Viaplay voor de Nederlandse rechtbanken kunnen worden gebracht.

De nieuwe voorwaarden zijn uiterlijk vanaf 25 februari van kracht; ze worden vanaf 25 januari toegepast voor nieuwe aanmeldingen, en voor account houders van daarvoor vanaf 25 februari.

Als je de nieuwe voorwaarden niet accepteert, kan je via Mijn account wijzigingen in uw abonnement aanbrengen.

Wat zijn de veranderingen die van invloed zijn op het streamen van sporten?

Als stap in ons werk om een ​​eerlijke en veilige ervaring voor alle gebruikers te garanderen, veranderen we de manier waarop live sportevenementen tegelijkertijd vanaf verschillende IP-adressen kunnen worden gestreamd. Met de bijgewerkte regels kun je tegelijkertijd hetzelfde live sportevenement bekijken op twee apparaten, zolang ze verbonden zijn met hetzelfde IP-adres.

Als apparaten op verschillende IP-adressen staan, mag alleen het apparaat dat de streaming van het betreffende sportevenement heeft gestart, doorgaan. Gelijktijdig streamen op verschillende IP-adressen is toegestaan ​​als de apparaten verschillende sportevenementen streamen.

Je kunt bijvoorbeeld niet langer dezelfde Premier League-wedstrijd bekijken op twee apparaten met verschillende IP’s. Je kunt echter nog steeds twee verschillende Premier League-wedstrijden bekijken op apparaten die op verschillende IP’s zijn aangesloten, of dezelfde PL-wedstrijd op twee apparaten die op hetzelfde IP-adres zijn aangesloten.

De wijziging is niet van toepassing op niet-live-inhoud; films en series.

De nieuwe voorwaarden zijn vanaf 25 februari van kracht voor bestaande rekeninghouders.

De volledige Algemene voorwaarden kan je hier lezen. Als je de bijgewerkte voorwaarden niet accepteert, kan je jouw abonnement opzeggen voordat de wijziging van kracht wordt door naar het tabblad Mijn account op viaplay.nl te gaan.

Waarom doen jullie dit?

Om een ​​eerlijke en veilige ervaring voor alle gebruikers te garanderen, veranderen we de manier waarop live sportevenementen tegelijkertijd vanaf verschillende IP-adressen kunnen worden gestreamd. Met de bijgewerkte voorwaarden kun je tegelijkertijd hetzelfde live sportevenement bekijken op twee apparaten, zolang ze verbonden zijn met hetzelfde IP-adres.

Waarom heb ik hierover een e-mail ontvangen?

We zijn verplicht om alle account houders bij Viaplay op de hoogte te stellen wanneer we belangrijke wijzigingen aanbrengen in onze Algemene voorwaarden. Je hebt een e-mail ontvangen omdat je een account hebt bij Viaplay met het e-mailadres waarop je de e-mail hebt ontvangen. Als je het wachtwoord voor je account niet meer weet, klik dan hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen.