Ishockey VM

I vår kommer du att kunna se ishockey-VM på Viaplay! Från oss kan du se alla matcher live. Totalt kommer 64 matcher att visas varav alla sändningar med Sverige inkluderar en studiodel med våra expertkommentatorer, samt andra utvalda matcher.

Vad behöver jag för att se på Ishockey VM?

För att se alla VM-matcher måste du ha ett Viaplay-konto och ett abonnemang där sport är inkluderat. Antingen Viaplay Medium eller Viaplay Total. Välj det paket som passar dig här!

Enheter som stöds

Läs mer om vilka enheter som stöds här: https://viaplay.se/se-sv/devices

Var kan jag se VM-matcherna?

Du kan se alla matcher under vår Sport-flik. Antingen i Viaplay-appen eller här på hemsidan: https://viaplay.se/sport/ishockey/ishockey-vm