Problem med att spela upp innehåll

Om du upplever problem med att spela upp innehåll på Viaplay kan du prova tipsen som vi samlat här.

Kontrollera din internetanslutning

För att titta på innehåll på Viaplay krävs en stabil internetanslutning. Vi rekommenderar att din bredbandshastighet är minst 10Mbit/s. Du kan kika om din bredbandshastighet är tillräcklig genom att göra ett hastighetstest. Du finner instruktioner för hur du gör testet, samt tips för att förbättra din anslutning här.

Kontrollera att du använder en enhet som stöds

Du finner en lista på alla enheter som vi har stöd för här. Om du använder Viaplay på en enhet som vi inte har officiellt stöd för kan vi inte heller garantera att tjänsten kommer fungera som förväntat.

Starta om din enhet

Stäng av enheten som du använder dig av i minst 30 sekunder.

Om du tittar genom en Smart TV/Apple TV/Chromecast/Spelkonsol ska du även koppla ur strömsladden efter att du stängt av enheten.

Säkerställ att du är uppdaterad

PC/Mac:

Kontrollera att både datorn och webbläsaren som du använder är uppdaterad.

Smart TV / Apple TV / Spelkonsol:

Kontrollera att både enheten som du streamar genom samt Viaplay-appen är uppdaterad.

Chromecast:

Kontrollera att både enheten som du castar ifrån samt Chromecasten är uppdaterad.

Prova en annan enhet eller webbläsare

Du kan prova att titta på Viaplay på en annan enhet som vi stödjer. Du kan se en samtliga enheter som vi har stöd för här. Om du tittar på en PC/Mac-dator kan du också prova att byta till en annan webbläsare. Viaplay stöds på följande webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge och Safari.

Upplever du fortfarande problem?

Om dessa tipsen inte löst ditt problem kan du kontakta oss så kikar vi på problemet med dig.