Min betalning går inte igenom

Jag har fått ett meddelande om att min månadsdragning inte gått igenom

Om din betalning för din prenumeration misslyckats så får du ett mail från oss med info om detta. Vi kommer sedan att försöka genomföra dragningen igen i ett par dagar innan din prenumeration automatiskt avslutas.

Försök följande för att lösa problemet:

1. Säkerställ att det finns pengar på det kontot som kortet är kopplat till
  2. Säkerställ att kortet är öppet för internetköp
  3. Prova en annan betalningsmetod. Du kan byta din betalningsmetod inne på Mitt Konto. Läs mer om hur du uppdaterar din betalningsmetod här.
Jag kan inte lägga till eller uppdatera mitt betalkort
  1. Säkerställ att ditt kort är ett antingen MasterCard eller Visa och att det är utfärdat av en svensk bank. På grund av rättighetsskäl godtar vi inte kort som utfärdas av utländska banker.
  2. Säkerställ att kortet är öppet för internetköp.
  3. Prova att lägga till/uppdatera kortet på en annan enhet eller webbläsare. Om du använder Wifi, starta om din router eller prova ett annat nätverk så som 4G på din mobil eller surfplatta.

Notera att du på grund av säkerhetsskäl behöver verifiera ditt kort med Bank ID när du lägger till eller uppdaterar ett betalkort. Om du upplever problem med verifieringen ber vi dig kontakta din bank för att få hjälp.

Jag kan inte göra en ny beställning

Beställning av paket:

1. Prova på en annan enhet eller en annan webbläsare och starta om din router om du använder Wifi.
  2. Säkerställ att betalkortet som du använder är öppet för internetköp och att det finns pengar på kontot.
  3. Byt till en annan betalningsmetod. Du kan byta din betalningsmetod inne på Mitt Konto. Läs mer om hur du uppdaterar din betalningsmetod här.

Beställning av hyr- eller köpfilm:

1. Prova på en annan enhet eller en annan webbläsare. Du kan testa att göra köpet på en annan enhet där Hyr & Köp-sidan finns tillgänglig. Du kan se en lista över vilka enheter som har funktionen här.
  2. Säkerställ att betalkortet som du använder är öppet för internetköp och att det finns pengar på kontot.
  3. Byt till en annan betalningsmetod. Du kan byta din betalningsmetod inne på Mitt Konto. Läs mer om hur du uppdaterar din betalningsmetod här.