Paradise Hotel säsong 14

Dramaprydda serien Paradise Hotel är tillbaka och det är dags för nya förväntansfulla och vissa redan bekanta deltagare att checka in på hotellet.

Vårens Paradise Hotel startade igång den 15:e mars och kommer återigen fylla skärmarna med massa spänning. I vanlig ordning får vi följa deltagarna i intriger, fester och inte minst parceremonier. Häng med!

Nya avsnitt kommer att finnas på Viaplay måndag till onsdag efter midnatt & Viafree efter kl. 16:00.

Skaffa Viaplay här