Jeg har problemer med at afspille indhold

Hvis du oplever problemer, når du afspiller indhold på Viaplay, kan du prøve de løsningsforslag vi har samlet her.

Tjek din internetforbindelse

For at se indhold på Viaplay kræver det en stabil internetforbindelse. Vi anbefaler at din internetforbindelse er på mindst 10Mbit/s. Du kan altid tjekke om din internetforbindelse er tilstrækkelig ved at lave en speedtest. Du kan finde instruktioner til hvordan en speedtest laves og tips til hvordan du forbedrer din forbindelse her.

Sørg for, at du bruger en understøttet enhed

Du kan finde en liste over alle de enheder, vi understøtter i øjeblikket her. Hvis du bruger Viaplay på en enhed, der ikke officielt understøttes, kan vi ikke garantere at tjenesten virker som forventet.

Genstart din enhed

Sluk for den enhed du bruger i mindst 30 sekunder.

Hvis du bruger Smart-TV / Apple TV / Chromecast / Spillekonsol skal du også trække enhedens strømkabel ud, når du har slukket den.

Sørg for, at du er opdateret

PC/Mac:

Kontroller at både den computer og browser du anvender er opdateret.

Smart-TV / Apple TV / Spillekonsol:

Sørg for, at både streaming-enheden og Viaplay-appen er opdateret.

Chromecast:

Sørg for, at den enhed du caster fra og Chromecast er opdateret.

Prøv en anden enhed eller webbrowser

Du kan forsøge at se Viaplay på en anden understøttet enhed, du kan se alle de understøttede enheder her. Hvis du bruger en PC/Mac computer, kan du også prøve at skifte til en anden browser. Viaplay understøttes på følgende browsere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Safari.

Oplever du fortsat problemer?

Hvis disse løsningsforslag ikke har løst dit problem, kan du tage kontakt til os, så undersøger vi det med dig.