Skift din pakke

Du kan ændre din pakke og administrere dine oplysninger, når du er logget ind på din konto på Viaplay.dk på en computer eller på en webbrowser på din tablet eller mobiltelefon.

Hvis du har købt din pakke gennem Apple (betaling via iTunes) eller får du adgang gennem en TV/mobil-leverandør, kan du ikke ændre eller opsige din pakke på Viaplay.dk. Bemærk, at vores kundeservice ikke kan foretage ændringer i pakker, der er købt gennem Apple eller en TV/mobil-leverandør.

Skift din pakke til Viaplay Total

Hvordan:

Du kan opgradere din pakke til Viaplay Total under Administrer pakke.

Hvornår ændres pakken:

Din pakke ændres med det samme til Viaplay Total. Du vil blive faktureret det fulde beløb for pakken (449DKK) og du vil modtage en tilbagebetaling på de resterende dage fra din tidligere pakke.

Skift din pakke til Viaplay Film & Serier

Hvordan:

Du kan ændre din pakke til Viaplay Film & Serier under Administrer pakke. Klik her for at gå til Administrer pakke, du kan også finde det under Kontooversigten.

Hvornår ændres pakken:

På din næste månedlige betalingsdag skifter din pakke til Viaplay Film & Serier og du vil blive faktureret prisen for Viaplay Film & Serier.

Problemer med at skifte din pakke?

Har du mere end én Viaplay-konto?

Hvis du har registreret dig på Viaplay med mere end en e-mailadresse, skal du sørge for at være logget ind på den konto, der har din aktive pakke. Hvis du ikke er sikker på, hvilken konto du har startet en pakke på, se her for hjælp.

Oprettet abonnement gennem Apple?

Hvis du oprettede dit abonnement i vores app på iPhone / iPad / Apple TV, faktureres og administreres dit abonnement via dit Apple-id, og du kan ikke foretage ændringer i abonnementet på viaplay.dk. Se her for mere information.

Får du adgang til Viaplay via din Mobil/TV-leverandør?

I dette tilfælde administreres dit abonnement af din udbyder, og du kan ikke foretage ændringer i det på viaplay.dk.