En löydä Viaplayta Apple TV:stäni

Mikäli et löydä Viaplayta Apple TV:stäsi, voit kokeilla laitteen uudelleenkäynnistämistä. Täten saat laitteen etsimään uusia päivityksiä. Mikäli Viaplay-sovellus ei siltikään näy valikossasi, tarkista että Apple TV:n maa-asetukset ovat oikein. Voit vaihtaa maa-asetuksia helposti näin:

1. Avaa asetukset Apple TV:n päävalikosta
2. Valitse iTunes Store listalta
3. Valitse Maa ja vaihda maaksi Suomi
4. Käynnistä Apple TV:si uudelleen

Uusimmilla Apple TV -versioilla löydät Viaplay-sovelluksen App Storesta mikäli se ei ole valmiiksi asennettuna laitteellesi. Avaa App Store, kirjoita Viaplay hakukenttään ja asenna sovellus laitteellesi. Nyt löydät sen suoraan kotinäytöltäsi ja pääset jatkossa palveluun helposti ja nopeasti heti käynnistettyäsi laitteen.