Odottamaton veloitus

Minulta on mennyt veloitus vaikka minulla on tilaus TV-palveluntarjoajan kautta

Kun sinulla on tilaus TV-palveluntarjoajan kautta, voit aktivoida paketin jo olemassaolevalle Viaplay-käyttäjätilille. Jos tällä käyttäjätilillä on jo aktiivinen tilaus suoraan meidän kauttamme (ostettu osoitteessa viaplay.fi), ei tämä tilaus katkea automaattisesti vaikka aktivoit TV-palveluntarjoajalta ostamasi tilauksen samalle käyttäjätilille. Voit peruuttaa tilauksen joka on tehty suoraan meidän kauttamme Tilin yhteenvedossa, löydät ohjeet täältä

Jos et näe tilausta, jonka vuoksi sinua veloitetaan käyttäjätililläsi, katso kohta Minulta on mennyt veloitus mutta minulla ei ole tilausta.

Minulta on mennyt veloitus mutta minulla ei ole tilausta

Mikäli sinua on veloitettu ostosta, mutta käyttäjätililläsi ei ole tilausta joka vastaa kyseistä veloitusta, tarkoittaa se useimmiten että osto on tehty toisella tilillä johon maksukorttisi on liitetty. Näet tililläsi tehdyt ostot menemällä Tilin yhteenvetoon ja siellä kohtaan Ostohistoria

Mikäli osto on tehty jollakin muulla käyttäjätilillä, suosittelemme että kirjaudut sisään kaikilla sähköpostiosoitteilla, joilla olet rekisteröitynyt palveluun tarkistaaksesi onko osto tehty jollakin näistä käyttäjätileistä. Jos et ole varma millä kaikilla sähköpostiosoitteilla olet rekisteröitynyt, voit koettaa etsiä käyttäjätiliäsi täältä löytyvien ohjeiden avulla.

Jos et löydä syytä veloitukselle ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kun otat meihin yhteyttä, liitä mukaanseuraavat tiedot:

• Veloitetun maksukortin neljä viimeistä numeroa ja voimassaoloaika
  • Veloitettu summa
  • Veloituksen päivämäärä

Näiden tietojen avulla Asiakaspalvelumme voi etsiä oikeaa käyttäjätiliä, jolta veloitus on peräisin.

Huom! Henkilökohtaisten tietojesi suojeleminen on meille äärimmäisen tärkeää. Lähetä meille ainoastaan yllämainitut tiedot. Asiakaspalvelumme ei koskaan pyydä sinulta maksukorttisi koko numeroa tai henkilötunnustasi.

Minulta veloitettiin ylimääräinen maksu

Tilauksesi maksu veloitetaan kuukausittain rekisteröimältäsi maksukortilta. Jos sinulta on veloitettu kuukausitilauksen maksu kaksi kertaa 30 päivän sisällä, voi tämä johtua siitä että edellisen kuukausimaksun veloitus epäonnistui alkuperäisenä veloituspäivänä. Tällöin maksu on voitu veloittaa muutama päivä myöhemmin kuin normaalisti. Jos tilauksesi kuukausiveloitus epäonnistui, saat meiltä sähköpostitse viestin jossa kerromme sinulle asiasta.

Jos olet vaihtanut pakettia, veloitetaan sinulta vaihdoksen yhteydessä uuden tilauksen kokonaissumma. Samalla palautamme sinulle edellisen paketin käyttämättä jääneet päivät, hyvitys näkyy tililläsi muutaman arkipäivän kuluessa. Mikäli olet vuokrannut tai ostanut elokuvia, veloitetaan näistä myös erikseen. Lähetämme myös aina oston yhteydessä kuitin sähköpostiisi. Kuitit myös näistä ostoista löydät Ostohistoriasta Tilin yhteenvedosta.

Jos et löydä syytä ylimääräiselle veloitukselle, katso kohta Minulta on mennyt veloitus mutta minulla ei ole tilausta

Minua on veloitettu mutta en muista rekisteröityneeni palveluun

Jos näet pankkitililläsi veloituksen, mutta et muista rekisteröityneesi käyttäjäksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kun otat meihin yhteyttä, liitä mukaan seuraavat tiedot:

• Veloitetun maksukortin neljä viimeistä numeroa ja voimassaoloaika
  • Veloitettu summa
  • Veloituksen päivämäärä

Näiden tietojen avulla Asiakaspalvelumme voi etsiä oikeaa käyttäjätiliä, jolta veloitus on peräisin.

Huom! Henkilökohtaisten tietojesi suojeleminen on meille äärimmäisen tärkeää. Lähetä meille ainoastaan yllämainitut tiedot. Asiakaspalvelumme ei koskaan pyydä sinulta maksukorttisi koko numeroa tai henkilötunnustasi.

Minua veloitetaan edelleen vaikka rekisteröimäni maksukortti on vanhentunut

Kun maksukorttisi vanhenee ja pankkisi lähettää sinulle uuden kortin samalla korttinumerolla, on mahdollista että tilauksesi kuukausiveloitukset jatkuvat vaikka et ole päivittänyt uuden kortin tietoja käyttäjätilillesi. Joillain pankeilla on yhteistyö maksupalveluntarjoajamme kanssa, jonka vuoksi tilauksen kuukausimaksun veloittaminen edelleen mahdollista.