Virhekoodi 1001 Samsung TV:llä

Jos saat virhekoodin 1001 Samsung TV:lläsi, kun käytät Viaplay-sovellusta, suosittelemme kokeilemaan alla olevia ohjeita:

• Tarkista internet-yhteyden tila televisiosi asetuksista. Mikäli yhteyttä ei ole, kokeile yhdistää TV:si wifiin uudelleen.
  • Pakkosulje Viaplay-sovellus. Useimmilla TV-malleilla tämä onnistuu painamalla takaisin/return-painiketta (taittuva nuoli) kunnes sovellus sulkeutuu ja päädyt takaisin sovellusvalikkoon.
  • Mikäli ylläolevat ohjeet eivät auttaneet, pakota televisio käynnistämään itsensä uudelleen painamalla virtanäppäintä kaukosäätimestä kunnes näet Samsung-logon ruudussa. Mikäli et saa kaukosäätimellä televisiota käynnistettyä uudelleen, vedät virtajohto seinästä ja laita sen hetken kuluttua takaisin.

Mikäli ongelma jatkuu näidenki ohjeiden jälkeen, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.