Ishockey VM

Denne våren har du mulighet til å se VM i ishockey på Viaplay! Hos oss kommer du til å kunne se alle kampene live. Totalt blir det vist 64 kamper og alle norske kamper samt utvalgte andre kamper, vil ha et studio-segment med våre ekspertkommentatorer.

Hvilket abonnement trenger jeg for å se ishockey VM?

For å se alle VM-kampene trenger du en Viaplaykonto og et abonnement hvor sport er inkludert. Velg pakken som passer best for deg her!

Hvilke enheter støtter dere?

Les mer om hvilke enheter vi støtter her: https://viaplay.no/no-nb/devices

Hvor kan jeg finne VM-kampene?

Alle kampene vil ligge under Sport-seksjonen. Enten i Viaplay-appen eller her på nettsiden vår: https://viaplay.no/sport/ishockey/ishockey-vm