De gesproken taal en ondertiteling wijzigen

Je kunt de gesproken taal en ondertiteling wijzigen. Er zijn meerdere alternatieven. Opties voor gesproken taal zijn vooral beschikbaar voor content voor kinderen. Niet alle titels voor kinderen zijn beschikbaar in verschillende talen. Als er meerdere talen beschikbaar zijn, zie je deze in de filmpagina en in de speler.

Op smart-tv’s kun je taal en ondertiteling wijzigen door in de videospeler op de pijl omhoog of omlaag te klikken op de afstandsbediening. Je ziet het navigatiemenu en kunt je keuze maken in de ondertitelingsbalk.

Op tablets, mobiele telefoons en computers kun je de cursor gewoon verplaatsen of op het scherm klikken of tikken om het navigatiemenu weer te geven. Op de Apple TV van de 3e generatie druk je een paar seconden op de ronde knop in het midden van de afstandsbediening en op de Apple TV van de 4e generatie veeg je omhoog of omlaag op het touchpad.