Is uw betaling niet goed doorgekomen?

Als u geprobeerd heeft een abonnement te starten via een mobiel apparaat maar u kan geen content bekijken. Kijk dan of u het abonnement kan vinden in Mijn account. Als hier geen abonnement staat dan is de betaling niet goed gedaan en wordt er geen geld in rekening gebracht.

In dit geval raden wij u aan om het nogmaals te proberen via een computer. Als u dan nog steeds problemen ondervind, check dan of uw internetbankieren automatische incasso’s toe staat. Daarnaast is het belangrijk dat u geen Incognito/privé browser gebruikt. Als u nog vragen heeft dan helpt onze klantenservice u graag.