Prijswijzigingen voor het Viaplay per maand

Vanaf 22 mei heeft het maandelijkse Viaplay-totaalpakket een nieuwe prijs: 17,99€/maand. De nieuwe prijs geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Tussen 30 april en 21 mei introduceren we ook een jaaraanbieding op onze site waarbij u zich kunt aanmelden voor Viaplay voor €13,79/maand. Houd er rekening mee dat deze aanbieding van 12 maanden bindend is en pas kan worden geannuleerd nadat de bindende periode voorbijis.

Wanneer verhoogt u de prijzen?

De prijs van €17,99/maand gaat vanaf 22 mei in. Voor bestaande gebruikers geldt de nieuwe prijs op de volgende factuur na 22 mei.

Op wie zal deze verandering van invloed zijn?

Alle gebruikers die een Viaplay per maand hebben. Als u momenteel een pakket van 12 maanden heeft, wordt uw maandtarief tijdens uw bindende periode niet gewijzigd.

Zijn er aanbiedingen beschikbaar?

Ja! Tussen 30 april en 21 mei heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor een jaarpakket voor €13,79/maand. Dit pakket is beschikbaar via Instellingen als je bent ingelogd.

Houd er rekening mee dat dit pakket een bindende periode van 12 maanden heeft en kan worden opgezegd nadat de bindende periode voorbij is.

Houd er rekening mee dat als u al een actief jaarabonnement heeft, u niet van pakket kunt
wisselen totdat de bindende periode voorbij is.

Ik heb een actief jaarabonnement, heeft dit gevolgen voor mij?

Gedurende de gehele bindende periode van 12 maanden heeft u nog steeds dezelfde prijs. Daarna wordt uw abonnement omgezet naar een regulier maandpakket tegen de dan geldende prijs, tenzij u het opzegt.

Deze wijziging heeft geen invloed op de prijs van een bindend pakket.