Fejlkode 4001 på LG TV

Vi oplever, at nogle brugere får fejlkode 4001 på sit LG Smart TV. Årsagen bag dette kan muligvis være en fejlagtig opdatering, som nu er blevet løst med en ny version. Nedenfor finder du en guide på, hvordan du opdaterer dit TV.

1. Menu/Indstillinger
  2. Alle indstillinger
  3. Generelt
  4. Om dette TV
  5. Søg efter opdateringer.

Hvis dit TV ikke finder den nye opdatering, så kan du hente den seneste version på LG’s hjemmeside, som du finder her.

Ved yderligere information om, hvordan du henter opdateringer fra LG’s hjemmeside, så anbefaler vi at du tager kontakt med LG’s kundeservice.