Aan de slag op de smart-tv

Om aan de slag te gaan met Viaplay op je smart-tv, zoek je de app op het apparaat. Op sommige modellen is de app al geïnstalleerd. Als dat niet zo is, ga je naar de App Store om de app te downloaden. Als je de app niet kunt vinden op je apparaat, controleer dan hier of je apparaat in de lijst met ondersteunde apparaten staat.

Soms moet je de software op het apparaat bijwerken om de app te kunnen zien. Je kunt je apparaat bijwerken volgens de instructies op je tv. Doorgaans vind je de optie om je apparaat bij te werken via Instellingen.

Als de app werkt op je tv, kun je je aanmelden en beginnen met kijken. Als je de aanmeldknop niet ziet, navigeer je naar het appmenu vanaf de knop met de pijl naar links/retourknop op de afstandsbediening. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken op viaplay.com/nl.

Als je je aanmeldt, kun je je e-mailadres en wachtwoord opgeven of je aanmelden met een ander apparaat en een viercijferige code. Hier vind je meer informatie: Aanmelden bij Viaplay

Nu je bent aangemeld, kun je beginnen met streamen.