De volgende aflevering automatisch afspelen en een slaaptimer instellen

Je kunt instellen dat de volgende aflevering automatisch wordt afgespeeld en een slaaptimer instellen waarmee de serie automatisch wordt gepauzeerd na twee uur inactiviteit. Deze instellingen zijn persoonlijk per profiel.

Het automatisch afspelen van de volgende aflevering en de slaaptimer in- of uitschakelen

Deze functies kunnen individueel per profiel in je Viaplay-account worden ingesteld. Om deze instellingen te wijzigen, meld je je aan bij je account op een computer of in een webbrowser op je mobiele apparaat en houd je de muisaanwijzer boven je naam in de rechterbovenhoek.

Ga naar Profielinstellingen kies het profiel dat je wilt bewerken. Vervolgens kun je het automatisch afspelen van de volgende aflevering of de slaaptimer voor dat profiel in- of uitschakelen.