Het opgegeven e-mailadres wordt al gebruikt

Als je een foutbericht krijgt dat je e-mailadres al wordt gebruikt voor registratie bij Viaplay op viaplay.com/signup/, heb je je al geregistreerd voor toegang via een partner met hetzelfde e-mailadres. Probeer je aan te melden bij je account in plaats van je opnieuw te registreren. Als je het wachtwoord niet meer weet, kun je het hier eenvoudig opnieuw instellen.

Als je van provider bent gewisseld en Viaplay nu via een andere partner hebt, moet je controleren of je toegang via de vorige provider is geannuleerd. Je kunt je toegang opnieuw proberen te activeren op viaplay.com/signup. Als je de vereiste informatie om je te registreren niet hebt, vind je meer informatie op de website van je provider.