Problemen met afspelen van content

Als je problemen hebt met het afspelen van content op Viaplay, kun je de volgende tips proberen.

Controleer je internetverbinding

Voor het afspelen van content op Viaplay heb je een stabiele internetverbinding nodig. Je internetverbinding moet ten minste 10 Mbit per seconde zijn. Aan de hand van een snelheidstest kun je controleren of je internetverbinding hieraan voldoet. Hier vind je meer informatie over het uitvoeren van een snelheidstest en tips voor het verbeteren van de verbinding.

Maak gebruik van een ondersteund apparaat

Hier vind je een lijst met alle apparaten die we momenteel ondersteunen. Als je Viaplay gebruikt op een apparaat dat niet officieel wordt ondersteund, kunnen we niet garanderen dat de service naar behoren werkt.

Start je apparaat opnieuw op

Schakel het apparaat dat je gebruikt ten minste 30 seconden uit.

Als je een smart-tv, Apple TV of Chromecast gebruikt, koppel je na het uitschakelen ook de voedingskabel los.

Zorg ervoor dat je apparaat is bijgewerkt

Pc/Mac:

Controleer of de computer en de browser die je gebruikt, zijn bijgewerkt.

Smart-tv/Apple TV:

Controleer of zowel het streamingapparaat als de Viaplay-app zijn bijgewerkt.

Chromecast:

Zorg dat het apparaat waarvan je cast en de Chromecast zijn bijgewerkt.

Probeer een ander apparaat of een andere webbrowser

Je kunt Viaplay op een ander ondersteund apparaat gebruiken. Hier vind je een overzicht van alle ondersteunde apparaten. Als je een pc of Mac gebruikt, kun je ook een andere browser proberen. Viaplay wordt ondersteund op de volgende browsers: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari.

Ondervind je nog steeds problemen?

Als het probleem met deze tips niet is verholpen, neem dan contact met ons op. We zullen samen met je naar het probleem kijken.