Richtlijnen op social media

We vinden het belangrijk om beschikbaar te zijn op de platforms die door onze klanten worden gebruikt. Op social media kunnen we snel en eenvoudig vragen beantwoorden, meer over onze service vertellen en feedback ontvangen.

Jouw mening is belangrijk voor ons om onze service te verbeteren. We staan open voor vragen, input en verzoeken. Het maakt niet uit of je ontevreden bent of ons wilt vertellen over de serie die je wilt blijven kijken. We waarderen je mening en horen graag hoe we ons kunnen verbeteren.

Door beschikbaar te zijn op social media, willen we bijdragen aan een positieve en vriendelijke omgeving. Ongepaste of onfatsoenlijke opmerkingen of berichten worden verwijderd. Als je dergelijke berichten blijft posten, kan dat leiden tot een waarschuwing of word je geblokkeerd. Wanneer een gebruiker wordt geblokkeerd, nemen we contact op om uit te leggen waarom we deze beslissing hebben genomen. Als je vragen hebt of een bericht of post wilt rapporteren, neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.