Viaplay via Ziggo, KPN, Delta Fiber, Youfone, Solcon & Odido

Heb je Viaplay via je internet- of tv-provider? Lees hier meer over het activeren van je toegang om aan de slag te gaan!

Aan de slag met Viaplay (Delta Fiber, Ziggo, KPN, Youfone, Solcon en Odido)

Delta Fiber: Je kunt je pakket activeren op hier. Kies je partner uit de lijst en vul de vereiste velden in. Je kunt ook de activatielink van je partner gebruiken wanneer alle vereiste velden al zijn ingevuld.

Het e-mailadres dat je opgeeft, wordt je gebruikersnaam en login voor Viaplay. Zorg er daarom voor dat je toegang hebt tot het e-mailadres. Je kunt ook een bestaande Viaplay-account gebruiken. Dan moet je je in de volgende stap inloggen.

In de laatste stap zie je welke content beschikbaar voor jou is in Viaplay.
Als je al een Viaplay-abonnement hebt, moet je dit apart annuleren. Je kunt je abonnement via Mijn account annuleren. Je vindt hier meer informatie.

Ziggo: Je kan jouw pakket activeren op MijnZiggo, wanneer jij bent ingelogd, dan activeer je het abonnement bij producten -> Streamingsdiensten -> Beheren -> Activeer jouw account hier!

KPN: Lees hier meer kpn.com/viaplayactiveren

Odido: Zodra u Viaplay aan uw abonnement heeft toegevoegd en de registratie via Odido hebt voltooid, zult u meer informatie ontvangen op de mail. De aanmeldlink kunt u bovendien ook vinden via Mijn Odido Thuis. Zodra u op de link heeft geklikt en naar de VIaplay-aanmeldpagina bent geleid, kunt u ofwel uw toegang verbinden met een bestaand Viaplay-account door het e-mailadres van uw Viaplay-account in te voeren en in te loggen, of een nieuw account voor Viaplay aan te maken.

Youfone: Lees meer informatie op youfone.nl/viaplay/activeren

Solcon: Wanneer je Viaplay aanschaft via Solcon kun je deze eenvoudig zelf activeren. Hoe dit moet zie je hier: https://www.solcon.nl/particulier/televisie/extra-zenderpakketten/viaplay

Als je al een account hebt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres en dezelfde inloggegevens bij het activeren van je pakket. Je kunt meteen beginnen met kijken. Vergeet niet om je pakket te annuleren als je er een hebt via Viaplay. Je pakket wordt niet automatisch geannuleerd.

Ik heb een code voor Viaplay gekregen

Heb je Viaplay via een partner aangeschaft en een vouchercode ontvangen? Je kunt hier je toegang activeren. Vul de code in (gebruik hoofdletters) en ga verder. In de volgende stap wordt je gevraagd een account aan te maken. Vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Als je al een account hebt, kun je je inloggen.

Wanneer je Viaplay activeert met een voucher, moet je ook een betaalwijze voor de account toevoegen, ook als je een gratis account activeert. Dit is vanwege studiorechten en om je woonplaats te bevestigen. Vul je kaartgegevens in of gebruik iDeal via je bank. Voltooi alle stappen voor de bevestiging van je bank.

Controleer het bedrag op de pagina van Viaplay voordat je bevestigt. Als je je betaalwijze toevoegt, moet je een bedrag van € 0,01 overmaken om de betaalwijze te bevestigen. Dit bedrag wordt automatisch teruggestort. Hier vind je meer informatie over het toevoegen van een betaalwijze.

Ik heb problemen met de app

Als je problemen ervaart met de Viaplay-app en je hebt het niet kunnen oplossen met de hulp van onze klantenservicepagina’s dan kun je op de onderstaande knop ‘Neem contant met ons op’ klikken en dan krijg je hulp van onze klantenservice. Kies dan voor de optie die het het beste bij je past!

Wanneer kan ik contact opnemen met de klantenservice van Viaplay?

Via Ziggo, KPN, Odido, Solcon of Delta Fiber kun je als klant hulp krijgen bij alles wat met de functionaliteit en mogelijke foutmeldingen in de Viaplay app te maken heeft. We kunnen je ook helpen met het beheren van je accountgegevens, zoals je gebruikersnaam en je wachtwoord. Als je vragen hebt over onze content of hoe Viaplay werkt, helpen we je graag verder.

Als je je abonnement wilt wijzigen of annuleren, neem dan contact op met je serviceprovider, aangezien zij alle betalingen en facturering gerelateerde zaken afhandelen zoals abonnementsbeheer.

Wanneer moet ik contact opnemen met mijn serviceprovider?

Als je je abonnement wilt opzeggen of er andere wijzigingen in wilt aanbrengen, neemt dan rechtstreeks contact op met je provider, aangezien het abonnement via hen wordt beheerd, hetzelfde geldt voor als je je betaalmethode wilt bijwerken.

Als je problemen hebt met je internetverbinding of met de apparatuur van je provider, neem dan contact met hen op voor verdere hulp. We proberen natuurlijk op alle mogelijke manieren te helpen, maar soms hebben we je serviceprovider nodig om ernaar te kijken, omdat we bepaalde problemen niet van onze kant kunnen volgen.