Viaplay via een partner

Heb je Viaplay via je internet- of tv-provider? Lees hier meer over het activeren van je toegang om aan de slag te gaan!

Aan de slag met Viaplay (Delta Fiber, Ziggo, KPN en T-mobile)

Delta Fiber: Je kunt je pakket activeren op hier. Kies je partner uit de lijst en vul de vereiste velden in. Je kunt ook de activatielink van je partner gebruiken wanneer alle vereiste velden al zijn ingevuld.

Het e-mailadres dat je opgeeft, wordt je gebruikersnaam en login voor Viaplay. Zorg er daarom voor dat je toegang hebt tot het e-mailadres. Je kunt ook een bestaande Viaplay-account gebruiken. Dan moet je je in de volgende stap inloggen.

In de laatste stap zie je welke content beschikbaar voor jou is in Viaplay.
Als je al een Viaplay-abonnement hebt, moet je dit apart annuleren. Je kunt je abonnement via Mijn account annuleren. Je vindt hier meer informatie.

Ziggo: Je kan jouw pakket activeren op MijnZiggo, wanneer jij bent ingelogd, dan activeer je het abonnement bij producten -> Streamingsdiensten -> Beheren -> Activeer jouw account hier!

KPN: Lees hier meer kpn.com/viaplayactiveren

T-mobile: Zodra u Viaplay aan uw abonnement heeft toegevoegd en de registratie via T-mobile hebt voltooid, zult u meer informatie ontvangen op de mail. De aanmeldlink kunt u bovendien ook vinden via Mijn T-mobile Thuis. Zodra u op de link heeft geklikt en naar de VIaplay-aanmeldpagina bent geleid, kunt u ofwel uw toegang verbinden met een bestaand Viaplay-account door het e-mailadres van uw Viaplay-account in te voeren en in te loggen, of een nieuw account voor Viaplay aan te maken.

Als je al een account hebt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres en dezelfde inloggegevens bij het activeren van je pakket. Je kunt meteen beginnen met kijken. Vergeet niet om je pakket te annuleren als je er een hebt via Viaplay. Je pakket wordt niet automatisch geannuleerd.

Ik heb een code voor Viaplay gekregen (via T-mobile)

Heb je Viaplay via een partner aangeschaft en een vouchercode ontvangen? Je kunt hier je toegang activeren. Vul de code in (gebruik hoofdletters) en ga verder. In de volgende stap wordt je gevraagd een account aan te maken. Vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Als je al een account hebt, kun je je inloggen.

Wanneer je Viaplay activeert met een voucher, moet je ook een betaalwijze voor de account toevoegen, ook als je een gratis account activeert. Dit is vanwege studiorechten en om je woonplaats te bevestigen. Vul je kaartgegevens in of gebruik iDeal via je bank. Voltooi alle stappen voor de bevestiging van je bank.

Controleer het bedrag op de pagina van Viaplay voordat je bevestigt. Als je je betaalwijze toevoegt, moet je een bedrag van € 0,01 overmaken om de betaalwijze te bevestigen. Dit bedrag wordt automatisch teruggestort. Hier vind je meer informatie over het toevoegen van een betaalwijze.

Viaplay-kanaal

Als Viaplay-klant via Ziggo, KPN of Delta Fiber kun je Formule 1® bekijken op Viaplay Xtra via je mediabox of CI+-module. Klanten via Ziggo of Delta Fiber kunnen Viaplay Xtra vinden op kanaal 200, terwijl klanten via KPN kunnen afstemmen op kanaal 225.

Viaplay Xtra is beschikbaar op zaterdag en zondag tijdens Formule 1-raceweekenden. Op andere tijden is er geen geplande inhoud.

Opmerking! Het kanaal is tijdelijk en is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.